Fantastisk, flot, Fremad

image
Martin Timm Holmstav
06. april 2021 kl. 22:09
Andetholdet viste ingen nåde, da holdet tirsdag den 6. april 2021 vandt 0-5 over FC Udfordringen.

Gæsterne fik en drømmestart, da Mikkel Verlis scorede til 0-1 i kampens første minut. Blot otte minutter senere måtte gæsternes målmand atter se sig passeret, da Ali Kareem Al-Roubai øgede til 0-2. Det var dog ikke slut med scoringerne, idet Oliver Jonas Clemmensen nettede til 0-3 før pausen.

Fremad Amagers andethold fik også en perfekt indledning på anden halvleg, da bolden knap var givet op, inden at Lukas Brunton sørgede for en 0-4-føring til Fremad Amager. Det blev til yderligere en scoring, da Mikkel Verlis fik læderen i kassen i midten af halvlegen.

Kampfakta

14. spillerunde, Københavnsserien, tirsdag den 6. april 2021, på kunstgræsbanen ved Valby Idrætspark:

FC Udfordringen - Fremad Amager II 0-5 (0-3)
Mål: 0-1 Mikkel Verlis (1.), 0-2 Ali Kareem Al-Roubai (8.), 0-3 Oliver Jonas Clemmensen (38.), 0-4 Lukas Brunton (46.), 0-5 Mikkel Verlis (68.)

Fremad Amager II: Victor Osbæck Paevatalu, Oliver Jonas Clemmensen, Silas Sarrouw Jensen, Christian Koch, Eske Sveinsson Anderberg, Mikkel Verlis, Joakim Machon, Lukas Brunton, Ali Kareem Al-Roubai, Yacob Lamlil og Rennar Koc. Indskiftet: Christopher Rebmann, Nicklas Olabi og Emil Vincent Jensen

Dommer: Maytham Al-Aalwan