Menu

U/16-holdet klar til pokalfinalen

image
Martin Timm Holmstav
25. maj 2021 kl. 22:31
Efter 3-2-sejren over Nivå-Kokkedal i semifinalen, er Fremad Amagers U/16-hold klar til pokalfinalen mod Lyngby onsdag aften i Sundby Idrætspark.

Forleden sikrede Sebastian Burø Lund, Mohamed Belmaillah og Benjamin Yousefi Tabizi med hver deres scoring, at Fremad Amagers U/16-hold gik videre til pokalfinalen med en 3-2-sejr over Nivå Kokkedal.

U/16-holdet indledte vejen mod finalen med 0-1-sejren over Tune i 1. runde. Runden efter måtte FB vinke farvel til turningen med en 5-4-sejr til Fremad Amager, der også kommer sikker igennem næste runde.

Det blev således Hørsholm-Usserød, der blev ekspederet ud af tredje runde med et 4-1-nederlag. Fremad Amager tog sig videre til semifinalen efter en 1-2-sejr over Herfølge i kvartfinalen i turneringen.

Holdets cheftræner Thomas Førsterling ser frem til onsdagens kamp.

»Jeg kender ikke noget til Lyngby, men ved kun at de ligger en række højere end os. Jeg overtog drengene i januar og på grund af corona har vi ikke trænet så meget«, siger cheftræneren.

»Fra januar og til nu har de rykket sig utroligt meget. De er begyndt at spille mere fodbold og ikke lange bolde, som de var vant til og nu står de i en finale«.

»Det er utroligt flot og jeg er stolt af drengene. I en finale kan alt ske«, mener Thomas Førsterling, der sammen med de unge spillere løber på banen onsdag aften i Sundby Idrætspark.

»Det er altid federe at spille på stadion. Det kan jeg selv huske fra mig egen tid. Det er noget specielt og drengene glæder sig, og er lidt nervøse«, vurderer den forholdsvise nye cheftræner.

»Jeg har sagt til dem, at de skal gå ind og nyde det. Det er ikke alle, der spiler en pokalfinale på station og så deres eget«, afrunder Førsterling, der har udtaget følgende spillere til kampen:

Tobias Aarup, Harvey Janaway, Patrick Ruch, Nikolaj Lund Frederiksen, Racel Colon Reyes, Marcus Ratje, Mathias Juhler, Mohamed Belmaillah, "Bertram", Dagur Arnason, Sebastian Burø Lund, Marcus Aagaard, Oskar Kirkeby, Laurits Barrett Kirkeby, Muhsen Abdul-Hussain og Zilas Hughes Grandt

Der er mulighed for at overvære kampen. Billetter kan rekvireres hos holdets holdleder Johnny Kirkeby på 24 23 23 09. Der er i alt 200 billetter til pokalfinalen.

Luk