Menu

Trænere stopper på andetholdet

image
Martin Timm Holmstav
19. oktober 2020 kl. 21:05
1-1-remiset mod FB blev den sidste kamp i denne omgang med cheftræner Lars Brandt og assistenttræner Nick Pedersen i spidsen for Fremad Amagers andetholdet. De to trænere stopper en måned før planlagt.

Den tidligere Fremad-angriber Lars Brandt overtog andetholdet efter Timos Adraktas i sommeren 2018. Det blev således til knap to og et halvt år i spidsen for holdet, der dermed skal have ny cheftræner en måned før end ventet.

»Vi blev enige med klubben tidligere på sæsonen om at stoppe samarbejdet i julepausen. De har allerede fundet en ny træner og han vil gerne gøre sit indtryk så hurtig muligt. Det accepterede vi med det samme«, lyder meldingen.

»Man når altid til et punkt, hvor man som træner ikke kan flytte mere i truppen og det var nok også det vi var nået til. Det har været 2,5 super gode år med oprykning og mange gode kampe«, fortsætter det nu tidligere trænerteam.

»Vi, i trænerteamet, vil sige tak for en god tid, hvor der har været god bold og godt humør. Som hold syntes jeg I skal bakke op om den nye træner og tage positivt imod de nye tanker øjne der kommer på jer«, pointerer de to trænere.

»Med håbet om at det kan være med til at vende skuden for KS holdet. Alt held og lykke fremover«, afrunder de to, der har præsterede følgende med andetholdet i løbet af de seneste sæsoner i Serie 1 og Københavnsserien:

2018 (efterår): Nr. 2 i Serie 1 - syv sejre, tre uafgjorte og ét nederlag i 11 kampe - 34-15 i målscore - 24 point
2019 (forår): Nr. 1 i Serie 1 - 10 sejre, ingen uafgjort og ét nederlag i 11 kampe - 37-13 i målscore - 30 point
2019/20: Nr. 6 i Københavnsserien - seks sejre, tre uafgjorte og fire nederlag i 13 kampe - 24-28 i målscore - 21 point
2019/20: Nr. 1 i KS, slutspil - 10 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag i 17 kampe - 38-30 i målscore - 33 point
2020/21: Nr. 13 i Københavnsserien - én sejr, tre uafgjorte og fem nederlag i 9 kampe - 7-23 i målscore - 6 point

»Det har været en god tid med trænerteamet, der har formået at lavere nogle gode resultater fra Serie 1 og i Københavnsserien. Vi skylder dem en stor tak for tiden i klubben«, siger seniorformand Michael Flindt.

»Jeg har fulgt Lars (Brandt - red.) fra dengang han spillede på førsteholdet, hvor jeg også sad i bestyrelsen«, forklarer Michael Flindt, der har været en del af bestyrelsen i Fremad Amager i over 20 år, med et afbræk på blot et år.

Fremad Amager præsenterede her til aften den nye cheftræner Kenny Thorup, der skal stå i spidsen for andetholdet i efterårets sidste fire kampe. Allerede torsdag venter udekampen mod FC Græsrødderne. Med kick-off klokken 20.00.

Luk