Referat: FC Græsrødderne - Fremad Amager II

image
Martin Timm Holmstav
22. oktober 2020 kl. 21:45
På et mål seks minutter før tid, trak FC Græsrødderne længste strå, da Fremad Amagers andethold torsdag den 22. oktober tabte 1-0 til Gentofte-klubben efter 0-0 ved pausen.

Det var gæsterne, der kom til kampens første store chance. Efter blot to minutter brød Sofian Rahmaou igennem i venstre skud. Hans skud røg dog lige forbi fjerneste stolpe, og hjemmeholdet kunne ånde lettet op.

Tre minutter før pausen fik Edonis Emini en advarsel og dermed en ti minutters udvisning. Det betød, at cheftræner Kenny Thorup måtte foretage en taktisk udskiftning, hvor Joachim Blomsterberg afløste Samir Abdalas.

Andetholdet producerede flere 100 procents chancer og viste god energi i første halvleg, men uden at læderet kom i kassen. FC Græsrødderne havde en stor chance i slutningen af halvleg, der blev redet på stregen. 0-0.

I starten af anden halvleg blev Fremad Amagers andethold atter fuldtallig - og ti minutter senere kom Samir Abdalas på banen på bekostning af Joachim Blomsterberg, der midtvejs i halvlegen afløste Christian Koch.

Det lignede længe, at holdet skulle have et point med hjem fra kampen, men hjemmeholdet ville det anderledes. Seks minutter før tid fik FC Græsrødderne ekspederet læderet ind bag Victor Osbæck Paevatalu.

Efter scoringen forsøgte Fremad Amager for udligningen og Silas Sarrouw Jensen havde chancen for at bringe balance i regnskabet, men havde ikke heldet med sig. FC Græsrødderne trak dermed længste strå med 1-0-sejren.