De Blå Damer: Fremad Amager vs. Fremad Valby

image
Joan Winther
12. februar 2020 kl. 16:15
Lørdag eftermiddag spillede De Blå Damer deres anden træningskamp i 2020, da de på hjemmebane mødte Fremad Valby

Fremad Valby gik sidste sæson ubesejret igennem KS, som De Blå Damer netop er rykket op i. De blå damer havde som forberedelse i ugen op til opgøret både haft fysisk og mentalt træning på programmet. Da startfløjtet lød lørdag eftermiddag, var pigerne godt rustet og klar til mødet med Fremad Valby. Opgøret var tæt alle 90 minutter igennem, hvor begge hold havde svært ved at nå frem til de farlige målchancer. De Blå Damer fik ellers flere muligheder for at skyde på mål ved kanten af modstandernes målfelt, men ingen skud gik i mål. Det samme gjorde sig gældende i den anden ende af banen, hvor Fremad Valby hellere ikke fik scoret på deres chancer. Dog med ti minutter igen fik Fremad Valby tildelt et frispark lige uden for feltet. Efter et direkte skud på mål kunne Fremad Valby gøre stillingen til 1-0, som desværre også endte med at blive kampens slutresultat. De Blå Damer har nu to ugers pauser, inden de igen skal i aktion. Her møder de Hillerød Syd-Vest på udebane d. 23. februar., som er pigernes første modstander i vinterturneringen.