Menu

Gratis dommerkursus

image
Martin Timm Holmstav
17. april 2020 kl. 11:25
DBU København udbød i sidste uge det første online dommergrundkursus nogensinde i Danmark i håbet om at kunne bringe en smule fodbold hjem i stuerne via fjernundervisning, endda gratis!

Kurset blev en enorm succes og ved færdiggørelsen i går havde 67 kursister fra hele landet fulgt undervisningen og er nu klar til at gå til eksamen og komme ud på banerne og dømme når der åbnes op for at vi må spille turneringer igen.

- I DBU København har vi i mange år kæmpet med dommermangel og på trods af de nyuddannede dommer forventer vi stadig at mangle ca. 200 dommere hvis alle kampe skal dommerbesættes i fremtiden og det endda uden at tage forbehold for pressede spilleprogrammer som følge af den nuværende lukning, skriver Kenneth Egeberg fra DBU København og fortsætter:

- Derfor fortsætte vi med gratis Online dommerkurser. Vi har lige nu en unik mulighed for at uddanne os og sammen styrke fodboldfamilien uanset om vi ønsker at dømme eller blot få et bedre kendskab til fodboldloven som fodboldfagfolk.

- Ønsker du ikke at dømme på store baner med off-side men kan eksempelvis godt have interesse i at hjælpe med 7/8-mands fodbold kan dette også tilpasses efter endt uddannelse, kommunikerer Kenneth Egeberg.

Du kan læse om det i linket her: https://dbukoebenhavn.dk/dommere/dommeruddannelse/bliv-dommer-online-med-fjernundervisning/

Tilmelding her: https://www.dbu.dk/uddannelse/find-dit-kursus/?mode=course&id=26304#cResult

 

Luk