Menu

U/17 tabte et meget lige opgør

image
Rasmi Khalil
15. september 2019 kl. 23:36
Efter 2 flotte sejre, ventede en svær modstander, da topholdet Farum kom på besøg. De kom nemlig som ubesejret med 4 sejre ud af 4 mulige.

I starten af kampen, kunne man ikke se at der var 6 point imellem de to hold. Vi startede rigtig godt og allerede efter 4 minutter er vi tæt på. Magnus sender Marcus af sted i venstre side. Indlægget havner hos Lav, der med venstre benet ikke får nok kraft i afslutningen

 

Ikke lang tid efter smider vi bolden ind til Hasan, der hårdt presset ikke for styr på bolden, som havner lidt tilfældigt hos Adam, der afslutter første gang, men bolden sejler snert forbi det lange hjørne. Men vi forsatte ufortrødent og halvvejs i første halvleg, kom vi meget tæt på. Emil har sneget sig med op i feltet og får afsluttet fra en fri position, men målmanden får et træf på bolden, der gør at den hopper op i luften og ikke langt fra stregen står P, men da bolden er oppe i luften kan han ikke nå den. Han venter på at den kommer ned igen, men lige inden kommer en Farum, og header til hjørne.

 

Så kom den kolde spand vand. En aflevering på midtbanen rammer en Farum spiller, der tager 2 træk og sparker bolden faldt imod nærmeste stolpe. Selvom Sebastian er derude, så kan han ikke nå den og så var vi bagud 1-0.

 

Kort efter målet, får P så en ny mulighed, da Holm finder ham på bagerste, men hovedstødet ryger over mål. Kort før pausen får Farum et frispark på kanten af feltet, men heldigvis rammer de overliggeren og vi gik til pausen bagud 1-0.

 

Vi startede 2. halvleg som vi startede 1. halvleg. Meget på bolden og chance skabende. Uret havde ikke rundet mange minutter før Hasan tog chancen langt udefra, men målmanden havde fuldstændig styr på den. Han kaster bolden ud til en forsvarsspiller, der spiller den videre til en hold kammeret, men lige der var Hasan hurtig over dem og erobrer bolden, spiller den videre til en helt fri Adam, men målmanden kommer hurtig ud og redder Adams afslutningen.

 

Halvvejs i anden halvleg, kører vi en omstilling, hvor Farum er nødt til at begå frispark på kanten af feltet i vores venstre side. Adam sparker det, men desværre sidder den lige på målmanden.

 

Herefter overtog Farum mere og mere og havde mange gode muligheder på omstillinger, og kom også frem til en kæmpe chance, men en flot fod parade af Sebastian holder os inde i kampen.

Desværre fik vi aldrig lagt det sidste pres på Farum og de kunne derfor kører sejren i hus.

 

Dagens hold: Sebastian – Emil – Bilal – Magnus – Marcus – Lav ( c ) – Asim – Adam – P – Holm – Hasan

Bænken: Aske – Mikkel – Patricio

 

Man of the match blev Bilal med 7 stemmer foran Marcus med 5 stemmer