Menu

U/17 kom tilbage på sporet

image
Rasmi Khalil
30. september 2019 kl. 12:28
Efter 2 nederlag i træk, så skulle der point på kontoen, da RB 1906 kom på besøg fredag aften. De fremmødte tilskuer fik en underholdende kamp, der blev spillet i et højt tempo og nogen gange måske i for højt tempo.

Kampen startede som sagt i et meget højt tempo, og det gjorde også at spillet havde svært ved at sætte sig. En del bold tab, betød at rytmen hele tiden blev afbrudt, men efterhånden som minutterne gik, fik begge hold styr på det.

Da uret rundede det 10. minut, kom kampens første store chance. Marcus laver et flot overlap på Pouya, der sender Marcus af sted. Han kommer til baglinjen og prøver at finde Hasan, men aflevering bliver blokeret lige ud til Adam, der tæmmer bolden, men desværre ryger bolden over mål.

 

Ikke lang tid efter, var der Marcus, der var i afslutterens rolle. Bilal sender bolden dybt til Emil, der smider et indlæg til bagerste, hvor Marcus er med i feltet, men afslutningen røg i sidenettet. Men dejligt at se at vores højre back, slår et indlæg til vores venstre back.

 

Halvvejs i 1. halvleg, får RB 1906 deres første store chance. Deres angriber bliver sendt alene igennem, men Bilal følger flot efter og presser ham til at tage et langt træk, og der kommer Carl flot ud af målet og kaster sig frygtløs foran angriberen og snupper bolden. 5 minutter senere, får de deres anden chance. Et indlæg i feltet, havner imellem Bilal og Aske og der står deres angriber meget fri, men han får heldigvis et dårligt traf på bolden og hans hovedstød ryger forbi mål.

 

Resten af 1. halvleg stod vi så på. Først bliver Holm fældet lige udenfor feltet. Lavdrim sparker den rundt om muren, men målmanden når ned ved foden af stolpen og redder til hjørne.

 

Så havde Adam 2 gode chancer, kort før pausen. Først sender Aske en perfekt lang bold til Adam, der tager bolden elegant ned foran 2 spillere, men en presset afslutning ryger over mål. Bare minuttet senere erobrer Bilal bolden og sender hurtigt Adam, men den her gang røg afslutningen forbi mål.

 

Vi startede 2. halvleg rigtig godt og bare 2 minutter henne, var vi tæt på. Igen kommer Marcus til baglinjen. Adam får vendt spillet og sender Marcus, men indlægget rammer desværre en RB 1906 spiller og han får clearet bolden.

Men bare 3 minutter senere kom forløsningen. Adam sender et hjørnespark i feltet. En af deres forsvarspiller tager lidt let på situationen, så da Emil ligger et hårdt pres på ham, får han ikke clearet og så kan Emil prikke bolden hen til en helt fri Marcus, der sikkert triller den over i det lange hjørne.

 

Men desværre fik RB 1906 udlignet hurtigt. De sparker en lang bold over mod Aske, der fuldstændig kikser sin clearing og i stedet for ryger ned imod Carl, hvor deres angriber opsnapper bolden, runder Carl og scorer til 1-1. Men vi lod os ikke slå ud og vi fortsatte vores gode spil.

 

Midt i 2. halvleg, er det så RB 1906, der forærer os en kæmpe chance. De spiller bolden hen til en helt fri Pouya, der hurtigt driver bolden ned imod målet, men desværre får afslutningen ikke nok fart, så målmanden redder uden problemer.

 

Men lidt efter kom vi så foran igen. Emil får bolden ude i vores højre side og slår så en fantastisk indlæg til Lavdrim, der sikkert scorer på hovedet. Målet fik os ikke til at slappe af. Tværtimod. Vi jagtede det tredje mål, der ville lukke kampen og vi var også tæt på. Med 6 minutter igen har vi en trible chance. Asim kommer ind i feltet, men hans afslutning bliver reddet. Hasan er hurtig over returen, men hans afslutningen blokere forsvaret, men bolden ryger så ud til Holm, der desværre får sparket forbi mål.

 

Men lidt efter bliver kampen lukket. Patricio laver et fantastisk pres, der gør det nemt for Asim at erobre bolden. Han ser hurtigt Adams løb, og spiller ham helt fri. Alene med målmanden sparker Adam den sikkert ind til 3-1, hvilket også blev kampens resultat.

 

Dagens hold: Carl – Emil – Aske – Bilal – Marcus – Lavdrim ( c ) – Asim – Adam – Holm – Pouya – Hasan

Bænken: Magnus – Mikkel – Patricio

 

Man of the match blev Asim med 9 stemmer foran Bilal med 3 stemmer.

 

Dagens tal:

 

45 min 1-0 Marcus / Emil

 

48 min 1-1

 

64 min 2-1 Lavdrim / Emil

 

76 min 3-1 Adam / Asim

 

Næste kamp er på onsdag, hvor vi spiller pokal kamp imod Helsingør kl. 19.00 på gammel kunst.