Menu

U/17 fik ikke oprejsning imod Frem

image
Rasmi Khalil
23. september 2019 kl. 14:00
Efter det bitre nederlag imod Farum, skulle vi prøve at rejse os imod Frem, men det gik ikke som vi håbede på.

Vi startede ellers kampen fint, selvom vi lige skulle vende os til underlaget ( græs ). Men det var Frem, der fik kampens første store chance. Adam er helt nede ved eget forsvar og får fat i bolden. Han begynder at drible ind foran mål og spiller uheldigt en Frem spiller helt alene med Sebastian, der hiver en kongeredning frem og redder Adam.

 

Efter et lille kvarter fik Adam så oprejsning for sin fejl. Bilal clearer en bold, som P jagter. Deres højre back undervurdere situationen og ser ikke Adam, der tager bolden foran næsen på ham. Han dribler forbi forsvaret i vores venstre side og kommer til baglinjen. Fra en spids vinkel sparker han bolden i mål og så var vi foran.

Bare minuttet senere er Hasan tæt på. Holm sender ham flot i højre side af feltet, og fra en spids vinkel får Hasan sendt bolden hårdt imod mål, men målmanden klarede sikkert.

 

5 minutter senere var vi tæt på igen med samme opskrift. Igen finder Holm Hasan, der hurtigt spiller dybt til en helt fri Pouya. Han chipper bolden over en fremstormende målmand, men desværre forbi mål. Bare et par minutter senere er vi tæt på. Asim erobrer bolden midt på banen. Han finder hurtigt P, som sender den videre til Hasan. Han slår et tidligt til en helt fri Adam, men desværre blev indlægget for langt

 

Tæt på pausen fik Frem udlignet. Et dumt bold tab på midten gav Frem en chance, som vi får clearet til hjørne. Det efterfølgende hjørnespark bliver sparket tæt på mål og Sebastian får desværre bokset bolden i mål og så stod den 1-1. Lige før pausen blev situationen lidt værre, da Pouya får et ufortjent gult kort. Der bliver fløjtet for frispark og Frem spilleren tager det hurtigt og sparker den ind på Pouya. Dommeren ser det, som om at han forhindrer en hurtig igangsætning og derfor gult kort. Dette skulle vise sig at være et dyrt kort.

 

For i den periode bragte Frem sig for både 2-1 & 3-1. Først på en uheldig fejl af Sebastian, der sparker bolden lige ud til en Frem spiller, der sparker den ind i et tomt mål. Bagefter løber Hugo flot en kontra op og da han skal cleare bolden, rammer den en Frem spiller og ryger i mål.

 

Lige inden vi bliver fuldttallig, får Frem et gult kort. Vi var dog ikke lige så effektive. Men vi kom frem til en kæmpe chance. Bolden havner inde hos Hasan i feltet, der flot vender og alene med målmanden sparker han desværre langt over mål.

 

Med 10 minutter igen kom Frem på 4-1. Patricio laver en flot returløb og når bolden foran deres angriber, men da han vil prikke den ned til Sebastian, rammer han den skævt og i stedet for ryger den over til en helt fri Frem spiller, der runder Sebastian og scorer sikkert. Så blev Frem ramt af endnu et gult kort, men formåede alligevel at score til 5-1. Spilleren fører bolden frem og da ingen går til ham, ser han at Sebastian er langt ude af målet og han sparker den flot over Sebastian.

 

Med 1 minut igen får vi reduceret. Hasan afslutter, men skuddet bliver blokeret, men havner hos P, der sikkert scorer til 5-2. Men målfesten var ikke forbi endnu. Asim valgte lige at slutte kampen af, med at imitere Messi. På kanten af feltet i vores højre side, får han bolden. Kommer igennem 2 mand, laver tunnel på en 3. mand og får gledet af på en 4. mand inden han scorer til 5-3.

 

Dagens hold: Sebastian – Emil – Aske – Bilal – Marcus – Lav ( c ) – Asim – Adam – Pouya – Holm – Hasan

Bænken: Hugo – Tunahan – Patricio

 

Man of the match blev Asim med 10 stemmer foran Aske med 2 stemmer.

 

Dagens tal:

 

14 min 1-0 Adam

 

32 min 1-1

 

40 minut gult Pouya

 

45 minut 1-2

 

47 minut 1-3

 

49 minut gult Frem

 

70 minut 1-4

 

72 minut gult Frem

 

74 minut 1-5

 

79 minut 2-5 Pouya / Hasan

 

81 minut 3-5  Asim