Menu

U/17 tabte vigtig bundkamp

image
Rasmi Khalil
10. oktober 2019 kl. 16:18
Efter den flotte sejr over RB 1906 kunne vi sikre os overlevelse med en sejr over Greve, da lå 1 point under os, men sådan skulle det ikke gå.

Vi startede ellers meget aggressivt, på en knap så god græsbane. Allerede i det 3. minut, får vi lagt et hårdt pres, og erobrer bolden. Den havner hos Adam, der prøver fra distancen, men snert forbi mål.

 

Så kom Greve desværre foran. De får et hjørne, som de ikke scorer på, men de formår at holde bolden og presset og et indlæg havner hos deres angriber, der sikkert scorer til 1-0.

Men bare 3 minutter senere burde den ha stået 1-1. Emil finder med en kongebold Hasan, der flot tæmmer den med brystet og ender alene med målmanden. Men i stedet for at placere, hamrer Hasan til bolden og desværre forbi mål.

 

Så var Greve tæt på 2-0. En offside fælde kikser og de får en fri løber. Han runder Carl, men et flot retur løb af Marcus presser hans afslutning og han sparker forbi målet.

 

Et kvarter før pausen får Hasan gult kort, men det gjorde et eller andet ved holdet, for de næste 10 minutter var vores bedste i kampen. Bare minutter efter er vi tæt på en udligning. Holm finder Adam, der med en god 1. berøring får bolden med sig, men desværre får forsvaret blokeret hans afslutning.

Men vi fortsatte og bare et par minutter senere burde Marcus ha scoret. Pouya har bolden og Marcus laver et flot overlab. Pouya sender ham alene igennem med målmanden, men Marcus aner ikke hvor fri han er, så han sparker lidt for tidligt og derfor ingen problemer for målmanden.

 

  1. halvleg er kun 45 sekunder gammel, da Adam igen er tæt på. Vi erobrer igen bolden højt oppe på banen, men deres målmand hiver en tv redning ud af ærmet.

 

Da uret runder et kvarter er Greve tæt på at øge til 2-0. Endnu engang er det efter et hjørne, men den her gang sparker han heldigvis forbi mål, for det var godt nok en stor chance. Og det er jo tit sådan, at når man ikke scorer på sine chancer, så scorer det andet hold.

Og det skete også her. Denne her gang er det Adam, der sender Pouya alene igennem med målmanden og via den ene stolpe triller bolden i mål.

 

Så håbede lidt på at det var start skuddet til en god slutspurt, men bare 5 minutter efter målet scorer Greve. Deres højre kant løber og kæmper med Pouya og efter et par dueller ender han med at vinde til sidst. Han kommer til baglinjen og smider et fladt indlæg ind, som hans holdkammerat ikke kan undgå at score på.

I dommerens overtid blev det også 3-1. Linjedommeren overså en kæmpe offside og gav derfor Greve en fri løber, som de scorede sikkert på.

 

Dagens hold: Carl – Emil – Aske – Bilal – Marcus – Lav ( c ) – Holm – Adam – Pouya – Mikkel – Hasan

Bænken: Magnus – Fillip – Patricio

 

Man of the match blev Aske med 7 stemmer foran Pouya med 5 stemmer.

 

Dagens tal:

 

 9 min 0-1

 

25 min gult Hasan

 

58 min 1-1 Pouya / Adam

 

63 min 1-2

 

82 min 1-3

 

Næste kamp er på søndag, hvor endnu et vigtigt bund opgør venter, når vi besøger Lyngby.