Menu

U/17 spillede efterårets kamp

image
Rasmi Khalil
27. oktober 2019 kl. 21:29
Efter den flotte sejr imod Lyngby tog vi imod Køge, som lå lige over os i tabellen. Så udover 3 point handlede kampen også om placeringen i tabellen, da vi kunne overhale Køge med en sejr.

Kampen startede meget lige, hvor vi var meget på bolden og hvor Køge var gode i deres opstillinger med deres hurtige kanter. Og det var også en af deres hurtige kanter, der skabte den første chance. Han kommer igennem i vores venstre side og sender en flad bold på tværs af feltet, men heldigvis kom Emil først på bolden og får clearet.

 

Et par minutter senere kom vores første chance, hvor Holm tager chancen fra distancen, men desværre forbi mål. Næste chance tilfaldt Køge, hvor det var den anden kant, der var på spil. Han vinder lidt heldigt duellen med Emil, og sender bolden fladt ind i feltet, men Carl kommer flot ned og får en hånd på og efterfølgende clearer Magnus.

 

Midt i halvlegen kom det første mål. Lav får bolden 20 meter udenfor Køges felt og med venstre benet sender han den i feltet. Patricio kommer først på bolden og med en lang tå, får han prikket den forbi målmanden og så var vi foran. Det skulle også blive 2-0. Marcus har bolden omkring midterlinjen, hvor han finder Adam, der driver bolden fra venstre side og hele vejen over i højre side. På turen runder 4-5 spillere og fra en spids vinkel hamrer han bolden over hovedet på målmanden og ind i målet. Imponerende tur og sindssyg flot afslutning.

 

Kort før pausen er Adam tæt på en assist, da han flot sender Pouya, men målmanden når lige akkurat bolden først. Køge sluttede halvlegen af med 2 halve chancer. Først en tvær bold, som Marcus clearer og bagefter et langskud, som Carl klarede uden problemer.

 

Vi startede 2 halvleg med højt niveau og efter bare 5 minutter havde vi kampens bedste angreb. Patricio får bolden, ser overlabbet fra Marcus, der helt rigtigt spiller skråt tilbage til Adam, der afslutter første gang, men desværre så rammer den stolpen og ryger ud til en Køge spiller. Minuttet senere er Adam tæt på igen, da Patricio ligger den af til ham, men afslutningen sad lige på målmanden.

 

Ikke lang tid efter erobrer Holm flot bolden. Han finder Adam, der spiller Pouya helt fri, men afslutningen sad lige på målmanden.

 

Da uret rundede et kvarter, hev Carl en refleks redning ud af ærmet. Magnus undervurderede situationen og angriber kommer forbi ham. Alene med Carl hamrer han til bolden, men en hurtig refleks fra Carl holdte bolden ude af målet.

 

På 2 gyldne minutter lukker vi så kampen. Først sender Lav en lang bold i dybden. Den jagter Adam og i duel med målmanden får han lige ramt den og så triller den ind i et tomt mål. Bare 2 minutter senere, kommer Marcus til baglinjen. Her laver han en fræk tunnel og sender bolden ind i hovedet på Adam. Hans hovedstød rammer overliggeren, men Holm er hurtig over returen og sparker den sikkert i kassen.

 

Med 10 minutter igen får Køge hjørnespark. Den bliver sendt i feltet og Køge spilleren afslutter hurtigt, men forbi mål.

 

Lige før slutfløjt havde vi igen 2 gyldne minutter. Først så tager Adam en rigtig god tur og finder flot Holm, der igen er sikker i sin afslutning og så stod den 5-0. Lige efter målet får vi lagt et flot pres på Køge og bolden ender hos Lav, der udnytter at den hopper og rammer den lige i røven og så sejler bolden over målmanden og over i det lange hjørne.

 

Dagens hold: Carl – Emil – Bilal – Magnus – Marcus – Lav ( c ) – Asim – Adam – Pouya – Holm – Patricio

Bænken: Hugo – Fillip – Tunahan

 

Man of the match blev delt mellem Adam og Holm, som begge fik 6 stemmer.

 

Dagens tal:

 

22 min 1-0 Patricio / Lav

 

32 min 2-0 Adam / Marcus

 

60 min 3-0 Adam / Lav

 

62 min 4-0 Holm / Adam

 

74 min 5-0 Holm / Adam

 

76 min 6-0 Lav