Menu

Andetholdet kom til kort i Fælledparken

image
Martin Timm Holmstav
14. oktober 2019 kl. 20:32
Fremad Amagers andethold led et sjældent nederlag, da holdet fredag den 4. oktober 2019 tabte 2-0 til HB i Fælledparken.

Efter en målløs første halvleg kom hjemmeholdet bedst i gang fra anden halvlegs start. Halvlegen var bare to minutter gammel, da Casper Guld bragte HB foran med 1-0.

Gæsterne forsøgte at hive det ene point hjem, men det håb blev slukket kort før tid. Med sin anden scoring i kampen øgede Casper Guld til 2-0 med to minutter igen.

Fremad Amager fik muligheden for at reducerede, men straffesparket blev misbrugt fra 11-meter-pletten, og det betød, at HB kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

»Det er vores blot fjerde nederlag i de seneste sæsoner, og samtidig er det kun anden kamp i samme periode, hvor vi ikke fik scoret«, siger holdleder Michael Flindt.

Michael Flindt kom dog til kort i Fælledparken, idet han blev bortvist for at brokke sig til dommertrioen. Det samme var tilfældet for den anden holdleder Anders Nyberg.

Fremad Amagers andethold kan nu se frem mod kommende lørdags kamp mod Hvidovres andetholdet, som holdet flere gange har prøvet kræfter med i de lokale serier.

KAMPFAKTA

9. spillerunde, Københavnsserien, fredag den 4. oktober 2019, på kunstgræsbanen i Fælledparken:

HB - Fremad Amager II 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Casper Guld (47.), 2-0 Casper Guld (88.).

Dommer: Muhammed Kucukavci