Menu

U/21-holdet finaleklar

image
Martin Timm Holmstav
14. juni 2019 kl. 10:58
Førstkommende mandag den 17. juni 2019 mødes Fremad Amager og FA 2000s U/21-hold i A-finalen.

Fremad Amagers U/21-hold gik ubesejret igennem deres A-pulje på vejen mod finalen med to sejre og to uafgjorte i fire kampe. Vejen mod finalen blev således for cheftræner Mohammed Abdalas' U/21-tropper:

08.04.2019 Frederiksund - Fremad Amager 1-1
06.05.2019 Fremad Amager - Hvidovre 3-2
03.06.2019 Vanløse - Fremad Amager 2-2
10.06.2019 Fremad Amager - Skjold 4-2

Mohammed Abdalas ser frem til mandagens finale mod FA 2000, der spilles på kunstgræsbanen i Sundby Idrætspark med kick-off klokken 19.00. FA 2000 fik blot to kampe i sin pulje. Med sejre over BSF og Nykøbing FC.

»Det har været en god sæson for U/21-holdet, hvor vi har kunnet se, at der er en rigtig god generation af unge spillere som er i klubben«, indleder Mohammed Abdalas forud for den kommende finalekamp i egen hule.

»Det har været en god blanding mellem U/19, andetholdet og førsteholdet. Det giver nogle udfordringer, når man ikke spiller sammen til dagligt, men jeg vil sige at spillerne virkelig har leveret på banen«.

»Kampene har også været med til at give noget mere erfaring, i og med at man skulle tage noget mere ansvar«, fornemmer Mohammed Abdalas, der har udtaget følgende spillere til mandagens kamp:

Marcus Helmer Friis Volbroek, Eske Sveinsson Anderberg, Joakim Machon, Emil Vincent, Cömert Ağa Öcal, Simon Walther-Bundgaard, Alexander Houlberg, Oliver Hald, Magnus Kjær Sülvestersen, Mikkel Gøling, Marco Padovan, Ilias El-Ouali, Magnus Mørch og Ilias Abdalas

»Det er klart, at vi glæder os til kampen. Det er jo altid sjovt at spille en finale. Vi kommer til at møde et godt spillende hold, så vi skal ud og være klar fra start«, påpeger U/21-holdets cheftræner.

»Vi skal prøve at se om vi ikke kan styre kampen, og få spillet en god gang fodbold, hvor spillerne nyder at være på banen«, afrunder Mohammed Abdalas, der også står i spidsen for det fælles Amager Elite-hold.

Amager Elite, der er et ungdomssamarbejde mellem B 1908, Sundby og Fremad Amager, har også haft en god sæson, hvor holdet på nuværende tidspunkt ligger på en flot andenplads. Med fire points til Vanløse på førstepladsen.