Menu

U/17 tabte i premieren

image
Rasmi Khalil
18. august 2019 kl. 22:04

Første kamp med det nye fælleshold blev spillet fredag aften, hvor Nykøbing F kom på besøg. Kampen blev spillet på ny kunst, hvor omkring 60 tilskuer havde fundet vej.

Selve kampen startede meget livligt, med Nykøbing mest på bolden, men alligevel var vi tættest på. Allerede i det 3. minut var vores nye angriber Hasan på spil, men han får et skævt traf på bolden og afslutningen ryger forbi mål.

Minuttet senere var vi dog mere skarpe. Bolden bliver spillet op i vores venstre side, bliver spillet ind over midten, hvor Hasan bliver fundet, og han ligger af til Holm, der køligt sender bolden i mål.

Efter målet var Nykøbing meget aggressive og fik også udlignet efter et kvarter, hvor vi taber en duel i deres venstre side og alene med Sebastian scorede de sikkert.

Efter udligningen kom vi bedre med og var også tæt på at komme foran. Elias snyder flot deres højre back, men i stedet for at spille den på tværs til en fri Hasan, prøver Elias at afslutte fra en spids vinkel og afslutningen endte i side nettet.

Men ikke lang tid efter kom vi foran 2-1. Adam tager en flot tur på tværs af feltet og havner i vores højre side, hvor han slår bolden indover. Den bliver forlænget af en Nykøbing spiller, og havner hos en helt fri Lav, der ved bagerste stolpe sender et kraftigt hovedstød i mål.

Desværre holdt føringen ikke til pausen. Nykøbing kører en omstilling og slår en lang bold over mod Wasim, der misser sin clearing og bolden triller igennem til deres venstre kant, der får en fri løber og udligner sikkert.

Vi startede 2. halvleg sindssyg flot og var meget mere aggressive, men en fejl kendelse fra dommeren ødelagde vores momentum. En situation, hvor 2 Nykøbing spillere rammer ind i hinanden, får Hasan gult kort. En kendelse, som var meget svært forstå. Kortet gjorde at Nykøbing overtog momentum, men vi var faktisk tæt på at komme foran, men Holms afslutning ryger over mål.

Et kvarter før tid, kommer Nykøbing foran. Vi bakker lidt for meget og fra cirka 25 meter, smasker deres midtbane spiller bolden helt op i det lange hjørne uden chance for Sebastian.

2 minutter efter målet, får Nykøbing gult kort og så skulle deres lægges pres på i jagten på en udligning. Desværre gik det ikke sådan. For bare minuttet efter det gule kort, sløser vi med vores retur løb og på en hurtig omstilling kommer Nykøbing på 4-2.

I slutminutterne indkasserer vi endnu et mål og kampen sluttede 5-2..

På trods af at vi indkassere 5 mål, må man rose forsvaret, der ikke har spillet mange kampe sammen. Især i første halvleg, hvor vi holder Nykøbing væk fra de store chancer.

Dagens hold: Sebastian – Wasim – Magnus – Bilal – Marcus – Lav ( c ) – Asim – Adam – Holm – Elias – Hasan

Bænken: Esben – Mikkel – Patricio

Dagens tal:

4 minut 1-0 Holm / Hasan

15 minut 1-1

27 minut 2-1 Lav / Adam

33 minut 2-2

47 minut gult Hasan

66 minut 2-3

68 minut gult Nykøbing

69 minut 2-4

78 minut 2-5

 

Næste kamp er på lørdag, hvor vi møder A27 i Dragør klokken 11.15