image
Martin Timm Holmstav
23. august 2020 kl. 02:42
Med en 2-1-sejr over Vigerslev på udebane, fik Fremad Amagers andetholdet den bedste tænkelig start på sæsonen.

Det blev Lukas Brunton, der stod for kampens første mål, da han scorede til 0-1 med 11 minutter til pausen. Det blev dog ikke ved den ene scoring, da Vigerslevs Morten Løber udlignede i sidste minut.

Andetholdet kom på vinderkurs, da dommer Tanja Saglam pegede på straffesparkspletten med blot syv tilbage af kampen. Kasper Nielsen blev sat til at eksekvere og han scorede til 1-2. Kampens resultat.

I det 90. minut fik Mohammed Abdalas sin anden advarsel i kampen og dermed marchordne. Det betyder, at "Mo" ikke kan være i kommende tirsdags kamp mod HB, der spilles på eget græs.

Kampfakta

2. spillerunde, Københavnsserien, torsdag den 20. august 2020, kunstgræsbanen ved Valby Idrætspark:

Vigerslev - Fremad Amager II 1-2 (1-1)
Mål: 0-1 Lukas Brunton (34.), 1-1 Morten Løber (45.), 1-2 Kasper Nielsen (83. straffe)

Fremad Amager II: Victor Osbæck Paevatalu, Ahmed Al-Swafi, Ali Kareem Al-Roubai, Ednois Emini, Joachim Blomsterberg, Kasper Nielsen, Lasse Chrillesen, Lukas Brunton, Magnus Mørch, Mohammed Abdalas, Oliver Jonas Clemmensen, Samir Abdalas, Silas Sarrouw Jensen og Yunus Leo Tazelli

Advarsler Fremad Amager II: Adonis Emini (50.) og Mohammed Abdalas (73.)

Udvisning Fremad Amager II: Mohammed Abdalas (90.)

Dommer: Tanju Saglam