Menu

U/21-holdet i remis mod Frederikssund

image Førsteholdets Soslan Lysenko fik netmaskerne til at blafre (Foto: Martin Timm Holmstav)
Martin Timm Holmstav
08. april 2019 kl. 23:10
Soslan Lysenko scorede, da U/21-holdet mandag den 8. april 2019 spilede 1-1 mod Frederikssund.

Fremad Amagers U/21-hold fik en drømmestart efter bare 11 minutter, da russiske Soslan Lysenko kom på scoringstavlen for U/21-holdet. 1-0 til Fremad Amager, og der blev ikke scoret yderligere før pausen.

Fra anden halvlegs start kom Patrich Borup på banen for hjemmeholdet og han skulle blot bruge syv minutter på grønsværen, inden han sendte bolden ind bag Simon Prebensen i Fremad-målet til 1-1. Kampens resultat.

Cheftræner Mohammed Abdalas så kampens således:

»Vi stillede med et blandet hold. Seks fra U/19, tre fra 2. Senior samt fire fra 1. holdet. Vi startede godt og spillerne fandt hinanden rigtigt godt på banen taget i betragtning af at de til dagligt ikke spiller sammen«.

»Med et højt pres fik Frederikssund ikke mange afleveringer i egne rækker før det var vores bold igen. På et flot mål af Lysenko kom vi foran 1-0, og der var optræk til flere gode muligheder for at bringe sig foran 2-0«.

»Den sidste aflevering eller skarphed gjorde at det kun stod 1-0. I anden halvleg fik Frederikssund kæmpet sig ind i kampen og på en tilfældighed, efter en dødbold, fik de prikket bolden ind til 1-1«.

»Resten af kamp var meget direkte spil, hvor begge hold gik efter sejren«, sammenfattede Mohammed Abdalas efter kampen. U/21-holdet spiller næste kamp mandag den 6. maj klokken 19.00 mod Hvidovre.

 

KAMPFAKTA

Frederikssund U/21 - Fremad Amager U/21 1-1 (0-1)
Mål: 0-1 Soslan Lysenbo (11.), 1-1 Patrich Borup (53.)

Dommer: Claus Meller