Menu

Brunton skød Fremad til tops

image
Martin Timm Holmstav
22. april 2019 kl. 14:57
Andetholdet avancerede til førstepladsen, da holdet mandag den 22. april 2019 vandt 4-1 over Husum.

Fremad Amagers andethold fik en god start, og efter 25 minutter lykkedes det endeligt at få bolden i netmaskerne. Det blev Lukas Brunton, der kunne bringe gæsterne foran 1-0, og det var mere tilbage i Fremad Amager.

Ti minutter senere fik andetholdet tilkæmpet sig et straffespark. Cömert Aga Öcal var sikkerheden selv fra 11-meter-pletten. 2-0 til Fremad Amager, og det blev ikke til yderligere scoringer inden pausefløjtet.

Anden halvleg var bare to minutter gammel, da Lukas Brunton blev dobbelt målscorer. 3-0 til Fremad Amager, der også kunne skrive 4-0 på scoringskontoet, idet hjemmeholdet lavede selvmål midtvejs i anden halvleg.

Det lignede længe en 4-0-sejr til gæsterne, men Husum fik dog pyntet på slutresultatet. I halvlegs sidste minut fik hjemmeholdet tilkæmpet sig en straffespark, og kunne scoret til 1-4. Kampens resultat.

»Der var, i dag, fokuseret på den defensive organisation. Vi skulle stå godt sammen, løbe for hinanden og ikke mindst holde nullet. Vi lykkedes rigtig fint med det meste«, sagde cheftræner Lars Brandt.

»Desværre måtte vi endnu engang inkassere et mål på en svipser. Det er noget vi skal arbejde videre på, og bliver vi bedre til det, ser det godt ud. En fin kamp af hele holdet«, vurderede cheftræneren.

Med sejren har Fremad Amagers andethold maksimum point efter tre kampe, og dermed avancerede holdet til førstepladsen i Serie 1, inden andethold møder B 93s andethold den førstkommende lørdag.

KAMPFAKTA

Husum II - Fremad Amager II 1-4 (0-2)
Mål: 0-1 Lukas Brunton (25.), 0-2 Cömert Aga Öcal (35. straffe), 0-3 Lukas Brunton (47.), 0-4 (67. selvmål), 1-4 (90. straffe)

Dommer: Peter Deichmann Rømer