Menu

Amager Elite tabte til Vanløse

image Fire gange måtte Amager Elites Simon Prebensen hente bolden ud af netmaskerne (Foto: Martin Timm Holmstav)
Martin Timm Holmstav
16. april 2019 kl. 17:17
Sæsonens andet nederlag blev en realitet, da Amager Elite fredag den 12. april 2019 tabte 4-1 til Vanløse.

For tredje gang i indeværende sæson kom Mikkel Vittarp Gøling på måltavlen, da han stod for Amager Elites eneste scoring i slutningen af anden halvleg. Med målet med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid.

»Det var en kamp, hvor vi ikke holdt vores aftaler og gameplan 100%. Mod et hold, som er fyldt med selvtillid på deres bane, kommer man i problemer. Vi lavede simpelthen for mange fejl«, synes cheftræner Mohammed Abdalas.

»Vi var for langsomme i tankegang og handling. Jeg så dog den rette indstilling i anden halvleg og troen på at vi kunne komme tilbage«, fortsætter cheftræneren for det fælles Fremad Amager, Sundby og B 1908-hold.

»Desværre var vi ikke skarpe nok i deres målfelt, og fik ikke prikket den ind på de mange dødbolde og hjørnespark vi fik. Vi må lære af nederlaget og se fremad«, afrunder Mohammed Abdalas, der p.t. er med holdet i Tyrkiet.

KAMPFAKTA

Vanløse U/19 - Amager Elite U/19 4-1
Mål: Mikkel Vittarp Gøling

Amager Elite: Simon Prebensen, Lukas Lau Nielsen, Oliver Noah Hald, Joachim Blomsterberg, Marco Ruch Padovan, Mikkel Vittarp Gøling, Marcus Grevy, Illias Abdalas, Anas Guendouri, Jonathan Lynge Seerup og Alexander Houlberg. Indskiftere: Mikkel Friis Pedersen, Magnus Mørch og Nicklas Olabi.

Dommer: Mathias Baltsen