Menu

Første sejr til Amager Elite

image
Martin Timm Holmstav & Mohammed Abdalas
17. september 2018 kl. 21:05
Amager Elite fik sæsonens første sejr, da holdet fredag den 14. september besejrede B 1903 med 3-2.

Gæsterne fik en drømmestart. Efter blot tre minutter fik B 1903 deres andet hjørnespark, og efter en lille kombination dukkede en helt fri B 1903-spiller op ved bagerste stolpe og kunne uden problemer heade læderet i kassen.

En dårlig opdækning og en dårlig start på kampen slog dog ikke holdet ud. Bare syv minutter senere fik Amager Elite frispark på midten af B 1903s banehalvdel. Holdet sendte det tunge skyts frem, og det gav pote for hjemmeholdet.

Efter en hurtig kombination mellem Ilias Abdalas og Christopher Rebmann, kunne sidstnævnte adresse et præcist indlæg til en fri Joachim Blomsterberg og han svigtede ikke. Bragte balance i regnskab med scoringen til 1-1.

Opgøret fortsatte i et højt tempo, med to hold, som kæmpede for at slippe sejrrigt ud af kampen. Efter 20 minutters spil kæmpede gæsterne sig atter frem. En dårlig clearing betød, at B 1903 atter kom på sejrskurs med 2-1-målet.

Det var ikke slut med målene før pausen. Amager Elite fortsatte det hårde arbejde for føden, og det gav atter gevinst med fem minutter tilbage af halvlegen. Igen var Ilias Abdalas med i det målgivende opspil hos hjemmeholdet.

Ilias Abdalas modtog bolden på venstrekanten og sendte et godt indlæg med højrepoten ind i feltet mellem forsvaret og målmanden. Mikkel Gøling havde turen frem i bolden og han headede hjemmeholdet tilbage i opgøret.

Mikkel Gøling var rykket lidt længere tilbage på banen i forhold til hans normale angrebsplads. Det blev i øvrigt ikke til flere scoringer, inden dommer Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold fløjte for sidste gang i halvlegen.

Anden halvleg blev sat i gang i højt tempo. Begge hold kæmpede for tre point. I det 64. minutter lykkedes det endelig. Mikkel Gøling var atter med i opspillet, da han fandt Tunc Tiryakioglu i dybden, og sidstnævnte scorede til 3-2.

B 1903 fortsatte med angribe med deres direkte spil. Det gav Amager Elite nogle muligheder den anden vej hos gæsterne. Der blev ikke scoret yderligere i kampen og Amager Elite kunne tage holdets første sejr i sæsonen.

Det var en glad Mohammed Abdalas på sidelinjen, som efter den noget hårde karantæne (to kampe - red.) igen stod i spidsen for holdet:

»Jeg er glad for at vi endelig fik en sejr. Det fortjener drengene. Vi gav dem to lidt for nemme mål og det skal vi have rettet op på til næste kamp og fremover«, forklarede Mohammed Abdalas efter kampen.

»Vi var i god kontrol i store dele af kampen og havde fint styr på deres direkte spil. Der er masser af gode ting, som vi kan glæde os over og tag med til resten af sæsonen«, sammenfattede cheftræneren.