Menu

DRØMMEN LEVER EFTER MAGISK MANDFOLKEPRÆSTATION I SKOVSHOVED

image 2. holdet vinder 6-1 på udebane
08. juni 2018 kl. 13:54

DRØMMEN LEVER EFTER MAGISK MANDFOLKEPRÆSTATION I SKOVSHOVED

Det var ikke alene det faktum at drengene vandt, der gjorde tirsdag aftens kamp i Skovshoved til en fortryllende oplevelse. Det var i høj grad også måden de gjorde det på. Forrygende spil overalt på banen resulterede i en 6-1 sejr.

Skovshoved frister en tilværelse i den kedeligere del af serie 1, og det var tydeligt at se, at er begyndt at gå efter overlevelse i rækken. 6 spillere fra deres 2. divisionstrup havde således fundet vej til holdkortet tirsdag aften. Og det stod hurtigt klart, at det var et godt fodboldhold vi skulle dyste mod. Samtidigt med det gik der ikke mere end 2 minutter før en skov'ser trådte på Skov og han måtte udgå med voldsomt strandvejsstempel på anklen. Due blev rykket fra højrekant op på toppen og Ali kom ind og overtog kanten. På trods af den forvirrende start og Skovshoveds lovende takter lykkedes det os at få skabt tre gode chancer. Marcel blev dømt tvivlsomt offside helt fri foran mål, Verlis opsnappede en løs bold foran feltet, som han sendte på stolpen, og Due håndterede mesterligt en klasse fremlægning af Simonsen, da han med siden til mål firstimede/firstlobbede bolden kort over mål. Derfor var det næsten også for typisk at det var Skovshoved, der kom foran. De var gode til med nogle lange præcis afleveringer at rykke spillet hurtigt ned mod vores bagkæde. Fra baglinjen blev bolden afleveret skråt tilbage og her tog en Skovhshovedspiller aftræk og satte flot bolden ind bag en sagesløs Victor. 1-0 til Skovshoved til stor glæde for et fremmødt B1903 hold, der valgte at bruge den smukke sommeraften på at se noget god fodbold og i samme moment udnyttede deres grundlovssikrede ytringsfrihed til at fremstå relativt irriterende og en kende barnlige. Men dem om det.

Heldigvis nåede bitterheden ikke at sætte sig i vores spil. Vi fortsatte ufortrødent og fem minutter senere var Due på spil i Skovshoved feltet. Her fik han fremtvunget et straffe, som han iskoldt selv satte ind. Og minuttet efter, der var han på spil igen. Han modtog bolden fra Verlis i højreside, trak gennem et par forsvarere ind i banen og alene med målmanden var han igen iskold. 2-1 og kampen var fuldstændig vendt. Skovshoved havde dog stadig masser af energi og de svarede hurtigt igen. Et perfekt indlæg havnede ved bageste stolpe. hvor en umarkeret angriber bare skulle sætte panden på. Det gjorde han også, men en vanvittig refleksredning af Victor holdt bolden ude af buret. Bolden dansede på stregen, Marcel kunne ikke cleare den og Victor måtte heroisk cleare bolden på stregen endnu engang. Den endte i højreside, hvor en skovs'er lagde et fladt indlæg ind, som Victor kom først til. Stensikkert tog han den i lapperne og lagde kroppen beskyttende over den med en frustreret Skovshoved angriber kastende sig ovenpå ham. Vanvittigt flot målmandsspil og utrolig vigtigt at holde Skovshoved fra en hurtig udligning. I stedet for en udligning fik vi udbygget føringen, da Verlis ude fra feltet valgte at brodere sig igennem det blåblusede forsvar. Med en blanding af vilje og teknik fik han bragt sig alene med keeperen og scorede sikkert.

3-1 ved pausen. Vi vidste at Skovshoved ville forsøge at bringe sig hurtigt tilbage i kampen. Og ligesom første halvleg ikke startede perfekt for os, så gjorde 2. halvleg det heller ikke. Efter 7 minutter bliver Aymen præsenteret for det gule kort med en 10 minutters undertalsperiode til følge. Kæmpe ros til drengene for at stille sig sammen og give den 10% mere i den periode. På et tidspunkt spiller vi lidt trekantskombinationer i højreside på midten af banen. Due modtager en nedfaldsbold. Han kan ikke sende den i dybden, da vi med en mand i undertal ikke har en angriber der tager dybdeløbet. Samtidigt er siden efterhånden godt befolket med Skovshovedspillere. Hvad gør man så? Det man gør er at man kigger op, ser målmanden er langt ude og så hugger man bolden i en perfekt bue over keeperen og ind i et tomt mål. Nicki Due mine damer og herrer. hattrick og jubel og en kærlig hilsen ud til Steven Green der trods sin begejstring og jubel ikke kan skjule, at hans egen 60 meter finte fod sgu også kilder lidt.
Herfra blev der ret stille ovre i B1903 lejren og Skovshoved mistede også gejsten. De skulle dog gøre hvad de kunne. De havde muligheden for at gøre et sidste forsøg, men Victor tog sig overbevisende af en friløber. Og resten af kampen gav os en række gode omstillingsmuligheder. Mo udnyttede en perfekt Verlis assist og til allersidst var der gadedrengeshow, da Ali assisterede bror Aymen på fornemmeste vis.

Alt i alt en kamp, hvor alt klapper perfekt. Vi ser de rutinerede drenge spille med ungdommens mod og gejst. Symboliseret i Casper Simonsen, der virkede ekstra ungdommelig særligt i slutningen af kampen. Samtidigt ser vi de de unge spillere spille med rutine, overblik og tålmodighed. I 4 backkæden går vi aldrig i panik, men omvendt er vi heller ikke bange for at cleare bolden, når det er nødvendigt. På midtbanen blev der løbet og fightet, men der blev også spillet fodbold, Ritz brugte sin muskelkrop til at lave finter med, og der blev truffet gode beslutninger fornuftigt og hurtigt, både frem og tilbage i banen. I angrebet blev der udvist aggressivitet, pågåenhed og smukke fodboldfinesser. Og i kassen har vi altså en keeper, der laver vanvittige redninger på de helt rigtige tidspunkter. Når vi spiller sådan her, så skal man altså stå tidligt op for at være med. Vi spillede mod et godt fodboldhold. Ingen tvivl om det. Men grunden til vi vinder og grunden til vi vinder så stort, er at alle spiller en fremragende kamp og så ville vi det bare mere end modstanderen. Flot, fantastisk, FREMAD.

 

Man Of The Match:

På en dag hvor vi virkelig fungerer som et hold, hvor alle spiller blændende fodbold og Nicki Due laver hattrick og efterfølgende bruger sin krop til at lukke af på backpladsen. så er det næsten utroligt at der er én spiller, der kan skille sig så meget ekstra ud. Men det var der:  Mikkel Verlis


Fra første fløjt var Verlis en fornøjelse at følge inde på den bane. Defensivt lå han og tromlede sit 10'er område og offensivt var han en evig trussel mod den lidt tunge 4 back kæde. Han vekslede mellem at modtage bolden, blive retvendt og true Skovshoved forsvaret, og lægge bolden af hurtigt. Lige meget hvor Verlis var på banen, var der gang i noget godt. Da vi er i undertal sætter han ofte 3 Skovshovedforsvarere på overarbejde og hans vilje og energi krydret med hans talent gjorde at han nærmest spillede for to tirsdag aften. Et vigtigt og flot mål til 3-1 og en perle af en assist til Mo cementerede den flotte præstation.

Og den eneste grund til at han blev skiftet ud kort før tid, var så han kunne få en velfortjent klapsalve.

Når Verlis spiller fodbold på den måde, så tænker man, at den mand bestemmer selv hvor langt hans talent skal række. Derefter glæder man sig over, at det er os, der nyder godt af det.

Tak for støtten til de fremmødte!

På lørdag går det løs igen, hvor der er topbrag på fortet. Vanløse kommer på besøg. Vi er klar!