Menu

Mo bliver chef for fælles U/19-hold

image
Martin Timm Holmstav
08. juli 2018 kl. 22:46
Med 262 kampe for Fremad Amagers bedste mandskab, er 31-årige Mohammed Abdalas parat til at prøve sin evner af på den modsatte side af kridtstregen. Som cheftræner for det fælles U/19-hold.

"Urbanplanens Messi" kommer til at stå i spidsen for et mandskab, der skal forsøge at fastholde den talentudvikling i Fremad Amager, hvor spillerne også har mulighed for at prøve sig af på førsteholdet.

Som assistenttræner får Mohammed Abdalas følgeskab af en gammel kending i Fremad Amager. Den tidligere førsteholdstræner Kjeld Møller har således takket ja til at hjælpe Mohammed Abdalas med U/19-holdet.

Mohammed Abdalas overtager pladsen i stolen fra en anden tidligere Fremad Amager-spiller Kenny Thorup, der har ydet en stor indsats for det bedste U/19-hold. Et hold, der spiller under Amager Elite i efteråret.

Amager Elite, der består af de bedste U/19-spillere fra Fremad Amager, B 1908 og Sundby. Holdet åbner efterårsssæsonen 2018, når Amager Elite er gæster hos GVI i Nymosen, søndag den 19. august klokken 13.30.