Menu

Brandt erstatter Adraktas

image Fremad Amagers nye andenholdstræner Lars Brandt
Martin Timm Holmstav
02. juli 2018 kl. 21:57
Efter 121 kampe i spidsen for Fremad Amagers andethold overlader Timos Adraktas tronen til den tidligere Fremad Amager-angriber Lars Brandt, der kommer til klubben fra en stilling som assistenttræner i AB.

Sidste lørdags 3-3-kamp mod Frems andethold blev den sidste for andetholdets cheftræner Timos Adraktas, der nåede imponerende 76 sejre i 121 kampe i spidsen for Fremad Amagers næstbedste seniorhold.

Timos Adraktas kommer dog ikke til at gå arbejdsløs. Danmarksserieklubben Avedøre er ny arbejdsgiver for Timos Adraktas, der kommer til at arbejde som assistenttræner under Peter Juul Petersen.

Samtidig med Timos Adraktas' afgang, siger andetholdet også farvel og på forhåbentlig gensyn til de to assistentrænere Stig Skovgaard og Peter Lützen, der ikke fortsætter i trænerstaben i den nye sæson.

»Der skal lyde en stor tak til Timos og selvfølgelig også Stig og Peter for at have fået den gamle Fremad Amager-ånd tilbage i kælderen, såvel på banen flankeret godt af fanklubben«, siger seniorformand Michael Flindt.

Ny mand i cheftrænerstolen bliver 42-årige Lars Brandt, der kommer til Fremad Amagers efter periode, som assistenttræner for ABs 2. divisionshold. Lars Brandt er dog ikke helt ukendt med Fremad Amager.

I slutningen af 90'erne sørgede Lars Brandt for at modstandernes netmasker blafrede, når hans målnæse hjalp Fremad Amager til mængder af points. Siden forsøgte angriberen sig blandt andet i Hvidovre.

Udover ABs førstehold, har Lars Brandt også været assistenttræner for B 1903 i Danmarksserien under Bent Christensen samt Sundby i Københavnsserien, hvor han har hjulpet begge hold til oprykninger.

Andetholdet indleder træningen forud for efterårssæsonen, når spillerne mødes mandag den 23. juli til den første træning efter ferien. Sæsonen indledes den tredje weekend i august.