Menu

»En godkendt halvsæson«

image
Martin Timm Holmstav
28. december 2018 kl. 11:36
Amager Elites U/19-cheftræner Mohammed Abdalas har afsluttet sin første halvsæson for Amagers bedste U/19-hold, der er et ungdomssamarbejde mellem Fremad Amager, B 1908 og Sundby.

Fremad Amager har sat Mohammed Abdalas stævne for at høre hans vurdering af sin første halvsæson, som cheftræner for U/19-holdet, samarbejdet med førsteholdet samt den kommende forårssæson.

I sluttede på en syvendeplads. Er det en tilfredsstillende placering for efteråret?

»Det har været en meget tæt række. Det, at vi har været så nyt et hold med mange første års, har sat sig aftryk. Det har været nogle dyre lærepenge vi har måtte betale i nogle kampe«, indleder Mohammed Abdalas.

»Vi har også vist os fra vores gode side med godt spil og været med i alle kampe. Med lidt mere held og dygtighed havde vi nok stået med seks-ni point mere. Alt taget i betragtning, så har det været en godkendt halvsæson«.

Flere spillere fra U/19-holdet har også været med inde over førsteholdet. Det må have været tilfredsstillende?

»Flere af U/19-spillerne har trænet med førsteholdet i løbet af sæsonen. Det har været lærerigt for dem at se og prøve kræfter med 1. divisionsspillere. Det har også givet et indblik i hvad det kræver at blive divisionsspiller«.

»Mikkel Gøling var med på bænken mod Næstved og senere fik Tunc (Tíryakioglu - red.) debut ude mod Silkeborg. Det er selvfølgelig dejligt som træner at se sine spillere være med der hvor det er sjovt«, synes “Mo”.

»Det viser også at med den rigtigt indstilling og villighed til at træne hårdt og målrettet, kan give en mulighed for at spille 1. divisionsbold for selv unge drenge på 17/18 år«, pointerer U/19-holdets cheftræner.

»Det er også noget jeg som træner og ikke mindst spillerne skal bruge som motivation til at møde til træning hver dag med det formål om at blive bedre«, sammenfatter Mohammed Abdalas med et smil på læben.

Hvordan ser du frem til foråret - og er der nogle ting I kan forbedre fra efteråret?

»Jeg ser utrolig meget frem til at vi starter op den 14. januar. Det vil ikke blive så hektisk som i sommers med 35 nye spillere. Truppen er mere eller mindre på plads hvor der kun er få ændringer som vil ske«, siger Abdalas.

»Nu kender jeg truppen og de enkelte spillere godt. Det sidste halvår har jeg set hvor vi som hold og det den enkelte spiller skal forbedre sig på«, kommenterer Mohammed Abdalas, der dermed kan fokusere på andre ting. 

»Vi kan i opstarten træne mere specifik på hvordan vi gerne vil spille og hele tiden bygge på og udvikle spillerne«, pointerer “Urbanplanens Messi”, der endnu ikke har set programmet for forårets i U/19-rækken.

Kjeld Møller har fungeret som assistenttræner i efteråret, men bliver assistenttræner i foråret?

»Der skal lyde en enorm stor tak til Kjeld for det halve år han har hjulpet mig. Kjeld er en dygtig og rutineret træner. Han har været en god sparringspartner for mig, da det er mit første trænerjob«, siger den marokkanskfødte træner.

»Jeg håber snart at kunne fortælle hvem den nye assistenttræner bliver og det vil være en kæmpe gevinst for spillerne, klubben og jeg, hvis han takker ja til jobbet og udfordringen«, smiler "Mo" med over 200 kampe for Fremad Amager. 

»Der skal lyde en stor tak til spillerne, teamet omkring holdet, forældrene og klubben (Amager Elite - red.) for et godt samarbejde«, slutter Mohammed Abdalas, der samtidig videresender et ønske om et godt nytår til alle.