Menu

Nyt remis for Amager Elite

image
Martin Timm Holmstav
26. august 2018 kl. 00:34
De to indskiftede spillere Nicklas Olabi og Tunc Tiryakioglu fik vendt et truende nederlag til uafgjort for Amager Elite fredag aften.

Amager Elite, der er et ungdomssamarbejde mellem Fremad Amager, B 1908 og Sundby, spillede første hjemmekamp i efteråret, da Frem kom på visit fredag aften på kunstgræsbanen ved Sundby Idrætspark.

Det startede dog ikke særligt godt for hjemmeholdet. Amager Elites sidste skanse Simon Walther-Bundgaard måtte hente bolden ud at netmaskerne to gange inden for de første 31 minutter af kampen.

Efter pausen gik det bedre for Amager Elite. Først reducerede indskiftede Nicklas Olabi til 1-2 med 19 minutter igen, og med syv minutter til slutfløjt fik Tunc Tiryakioglu bragt balance i regnskabet. 2-2.

»Vi havde en stor chance efter to minutter til Mikkel Vittarp Gøling, men den gik desværre lige på målmanden. Vi kom bagud 1-0 og 2-0, som var halvlegens resultat«, indleder cheftræner Mohammed Abdalas.

»I første halvleg var vi slet ikke til stede. Vi var for dårlige i vores pres og med bolden. Jeg savnede noget energi og tempo i det vi fortog os«, fortsætter den tidligere førsteholdsspiller i Fremad Amager.

»I anden halvleg kom vi bedre ud med mere energi og i løbet af kampen fik vi også lagt et højere pres. Vi blev ved med at tro på det og på et flot langskudsmål af Niclas Olabi gav det ekstra tro på tingene.

»2-2-målet blev sat ind af Tunc Tiryakioglu. Efter et flot opspil stod han fri inde i feltet og kunne score sikkert«, forklarer Mohammed Abdalas, der også sender stor ros til Amager Elites sidste skanse.

»Med flotte redninger af Simon (Walther-Bundgaard) holdt han os inde i kampen og med en redningen af verdensklasse i overtiden fik vi et point med«, afrunder Mohammed Abdalas.

Kampfakta:

Amager Elite U/19 - Frem U/19 2-2 (0-2)
Mål: 0-1 (22.), 0-2 (31.), 1-2 Nicklas Olabi (71.), 2-2 Tunc Tiryakioglu (83.)

Amager Elite U/19: Simon Walther-Bundgaard, Lukas Lau Nielsen, Mikkel Friis Pedersen, Joachim Blomsterberg, Christopher Rebmann, Marco Padovan, Magnus Mørch, Magnus Kjær Sülvestersen, Marcus Grevy, Ilias Abdalas og Mikkel Vittarp Gøling. Indskiftet: Nicklas Olabi, Ilias El-Ouali og Tunc Tiryakioglu.

Dommer: Lars Askengren L. Petersen