Menu

Amager Elite åbner mod GVI

image Cheftræner Mohammed Abdalas i sin aktive karriere for Fremad Amagers divisionshold (Foto: Flemming Slabiak)
Martin Timm Holmstav
18. august 2018 kl. 21:39
Søndag middag spiller Amager Elite sæsonens første kamp, når det fælles Amager-hold gæster GVI. Der er kick-off klokken 13.30 i Nymosen.

Mohammed Abdalas står for første gang i spidsen for Amager Elite, der er et ungdomssamarbejde mellem Fremad Amager, B 1908 og Sundby, i en betydningsfuld kamp, når holdet gæster GVI.

»Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang og spille om point og det gør drengene også«, indleder Amager Elites cheftræner Mohammed Abdalas for ud for sæsonpremieren.

»Vi har haft en god og hård opstart og er, hvor jeg gerne vil have vi skal være fysisk. Drengene har arbejdet sten hårdt selv i 30graders varme og det håber jeg vi kan tag med ind til kampen«.

»Jeg forventer at vi går ind og yder 110 procent fra første fløjt samt at vi tager de gode ting med fra de sidste træningskampe og minimere vores fejl«, pointerer Mohammed Abdalas.

»Det er vigtigt at få en god start på sæsonen. Især med et helt nyt hold«, erkender Mohammed Abdalas, der har udtaget følgende spillere til sæsonens første kamp:

Simon Walther-Bundgaard, Lukas Lau Nielsen, Alexander Houlberg, Joachim Simonsen Blomsterberg, Mikkel Friis, Christopher Ravn-Rebmann, Jonatan Lynge Seerup, Marco Padovan, Magnus Mørch, Marcus Grevy, Nicklas Olabi, Ilias Abdalas, Mikkel Gøling og Ilias Elouali