Menu

Vi har indgået et samarbejde med Tonsser

image
12. september 2017 kl. 18:41

Vi har indgået et samarbejde med Tonsser

 

Den danske fodboldapp Tonsser har for nyligt åbnet op for klubsamarbejder, og vi er en af de klubber der i fremtiden kan drage nytte af Tonssers platform med over 400.000 fodboldspillere. Med en klubprofil i Tonsser appen får klubben en unik mulighed for at brande sig til et rent fodboldpublikum og forbinde klubben med dens egne spillere.

  

Som ungdomsspiller og bruger på Tonsser-appen kan spillere holde styr på sine statistikker og udvikling igennem en sæson. De kan ligeledes sammenligne sig selv med sine holdkammerater og scoute kommende modstandere. Tonsser er et motiverende univers for ungdomspillere som vil blive bedre og søge ny inspiration til selvtræning. Klubbens ungdomshold får ligeledes et socialt redskab hele holdet kan samles om.

 

Tonsser sørger for at alle ungdomsspillere fra U11 til U19 kommer på Tonsser og kommer ind og følger vores nye klubprofil. Trænere og spillere kan blive kontaktet af en Tonsser medarbejder som kort skal bede om jeres hjælp med at få spillerne ombord på Tonsser.

 

Vi håber, at I vil hjælpe med dette!

 

Fremad Amager