Menu

Bettina er udnævnt til årets Ungdomsleder af DBU København

image HYLDET FOR AT GØRE EN FORSKEL
30. januar 2017 kl. 21:28

 

Bettina er udnævnt til årets Ungdomsleder af DBU København

 

HYLDET FOR AT GØRE EN FORSKEL

Foreningslivet handler om at gøre en forskel for andre.

Til DBU Københavns repræsentantskabsmøde modtog udvalgte klubber og frivillige store bifald fra salen for deres indsats i 2016.

DBU Københavns repræsentantskabsmøde er ensbetydende med en lang række priser, der hylder den frivillige indsats i foreningslivet

  

Årets ungleder
Bettina Eide Holm
Fremad Amager

 

Årets ledertalent blev Bettina Eide Holm fra Fremad Amager. Bettina har ikke fået prisen på grund af sin viden om fodbold, for efter eget udsagn ved hun ikke så meget om spillet på banen. Til gengæld har hun formået at gøre en forskel i bestyrelsen, hvor hendes fokus har været på en bedre organisationen af børne- og ungdomsfodbolden i Fremad Amager. Bettina har indført en ny måde at tænke involvering og rekruttering af frivillige. Hun giver ansvar til forældrene og gør dem til aktiver, der hjælper til både på og udenfor træningsbanen.

Ved siden af sit engagerede virke som børne- og ungdomsformand i Fremad Amager er Bettina også et aktivt medlem af DBU Københavns ungdomsudvalg, hvor hun ligeledes bidrager til at udvikle ungdomsfodbolden i København.

 

Hele Fremad Amager ønsker Bettina et fortjent tillykke med prisen og hæderen