Menu

Du kan forhåndsreservere billetter til vores fodboldskole i uge 26

image
13. februar 2017 kl. 21:36

Kære trænere og ledere for årgang 2002-2009

 

Jeres spillere har nu mulighed for at forhåndsreservere billetter til vores fodboldskole i uge 26.

I bedes derfor bruge jeres sædvanlige kommunikationsveje til at sende nedennævnte videre – informationen kommer også til at ligge på vores hjemmeside www.fremad-amager.dk

 

 ”Det er frem til den 28. februar muligt at forhåndsreservere billetter til DBU´s Fodboldskole, som vi afholder i uge 26.

 

Det eneste du skal gøre er, at fremsende en mail til bettina@fremad-amager.dk, som indeholder barnets navn og fødselsdato. Derefter vil du modtage en særskilt mail med link til køb af billetter. Linket er aktivt i perioden tirsdag den 14. februar kl. 10.00 til tirsdag den 28 februar 2017 kl. 23.59. 

De forhåndsreserverede billetter der ikke er købt og betalt senest den 28. februar, vil blive sat i løssalg på den officielle salgsdato i uge 10. 

 

Vi har også brug for trænere og assistenter !!!!!

 

Vi skal bruge 10 trænere og gerne 10 trænerassistenter. Trænerne indtaster selv deres ønsker via SWUB imens trænerassister skriver til bettina@fremad-amager.dk med navn, adresse, cpr.nr., telefonnr. og tøjstr. Bemærk at man minimum skal være 15 år for at blive assistent

 

Med venlig Fremad hilsen

Bettina

Ungdomsformand