Menu

Greve Fodbold U15 Piger - Fremad Amager U14 Drenge

image
Patrick Nehrmann
04. maj 2015 kl. 22:21
Forældre og Drengene mødte talstærkt op Søndag morgen d. 22. Marts. Turen gik til Greve Fodbold, hvor deres meget talentfulde U14/U15 piger ventede på os.

Kampen var blevet flyttet to gange for Greve Fodbolds skyld, da flere af pigerne er inde omkring bruttotruppen til ungdoms landsholdet og derfor var forhindret. Vi ville møde de bedste piger og derfor gik vi to gange med til at flytte kampen.

Vi stod desværre uden 2 stærke spillere, da de forinden var blevet skadet i privaten. Det drejer sig om den offensive Yaw og forsvars generalen og anfører Markus.

Holdet til kampen bestod af følgende spillere: Deniss, Magnus, Tanwa, Memet, Ditlev, Phillip, Anmar, Oliver, Yonis, Jacki, Nicolai, Nadim, Jesse & Oddie.

1. Halvleg viste sig at være en sand demonstration i hvordan man spiller fodbold, desværre var ikke Fremad Amager der stod for demonstrationen. Men med god disciplin i central forsvaret med en vel spillende Tanwa og en stærk præstation af Deniss på mål kunne vi gå til halvleg med 0-0. Udover et par skud fra distancen og en flot afbrænder på en friløber, så havde vi ikke meget at byde på.

2. Halvleg udviklede sig heldigvis sådan at drengene vågnede op og begyndte at spille fodbold og vi fik dikteret mere af boldens bevægelse og var pludselig mere på Greves banehalvdel. Desværre betød dette at Greve blev frustreret og simple tacklinger på bolden var pludselig svinestreger. Dette påvirkede desværre drengene meget, da både dommer og tilskuer var imod dem fra start til slut, fordi de jo er drenge og er fysisk stærkere, citat fra kampens forfærdelige dommer. Til trods for dette var vi tvunget til en 3 dobbelt udskiftning, da 3 spillere blev skadet. Ind kom Nicolai, som var blevet påvirket af tilskuernes manglende fodbold forståelse, hvilket betød han hurtigt begik et klokke klart frispark og derefter brokkede sig til det gule kort, ud i 10 min, men efter FA standard var det et Rødt kort og derfor kom Nicolai ikke på banen igen. Vores kære dommer fortsatte parodien, og efter 7 forsøg på at trække tøjet af drengene, lykkedes det en at trække Jacki omkuld i feltet. ALLE på Greve bænken sagde øv det var dumt. Dommeren som tydeligvis var gået forkert, da banen ligger tæt på Håndbold hallen kunne intet se, og bad Jacki rejse sig. Skuffende indsats dommer. For at holde en nogenlunde tone vil jeg ikke fortælle alle hans fejl, men i stedet gå videre til noget mere positivt.

Alle Målene kom i 2. Halvleg: Jacki fik pludselig plads i højre side af feltet til at tage chancen fra en halvspids vinkel. 1-0 Jacki Jensen. Derefter tabte pigerne totalt modet og drengene dominerer spillet, flot opspil i venstre side af Phillip og Ditlev afsluttede Nadim flot med en kølig inderside på indlægget. 2-0 Nadim Jasim M. Saih. Indlæg fra venstre side, opsnappede Nadim i højre side af feltet, han slår et hurtigt indlæg tilbage i feltet, som pigerne får afleverede lige hen foran af Jacki omkring straffesparkspletten. 3-0 Jacki Jensen. Drengene begyndte nu at hvile på laurbærerne, hvilket i dommerens overtid gav en mulighed til Greve i vores venstre side. De afslutter højt og i stedet for at bokse forsøger Deniss at gribe bolden, uheldigt Deniss, men fortjent at Greve kom på tavlen. 1-3.

Kampen blev kort efter fløjtet af. Greve Fodbold - Fremad Amager 1-3

Vi vil takke Greve Fodbold for at vise os hvordan fodbold skal spilles.