Menu

U/14 søger assistent-/andenholdstræner

Martin Timm Holmstav
04. maj 2015 kl. 08:50
Går du rundt med en trænerdrøm i maven eller har du mod på et nyt trænerjob, så kan et trænerjob på Fremad Amagers U/14-hold måske være sagen. Holdet har netop nu brug for en assistenttræner/andenholdstræner til forårssæsonen.

Fremad Amager søger en assistenttræner/andenholdstræner til U/14 Drenge (årgang 2001). Årgangen består af knap 30 dygtige og engagerede spillere, hvor holdets træner og assistent mangler en hånd til træning samt andetholdets kampe.

- Du skal have lyst til at samarbejde omkring vores sportslige planer for ungdommen. Dette indebærer blandt andet et tæt samarbejde på tværs af årgangene. Vi fokuserer på udviklingen for både spillere og trænere, siger ungdomsformand Bettina Eide Holm.

- Det kræver veluddannede trænere og derfor tilbyder vi en uddannelsesplan efter ønske. Holdet træner tre gange om ugen, i vintersæsonen fra kl. 17.30 - 19.00, og har kampe ugentligt. Der er altså tale om ca. 7+ timer om ugen, siger ungdomsformanden.

Du kan kontakte ungdomsformand Bettina Eide Holm på bettina@fremad-amager.dk med en kort beskrivelse af dig selv samt træner-CV.